Skisafari Uttendorf-Austria 2009

Här kommer då min dagbok i orginaltext som jag skrev i uttendorf ;) bilder finns oxå efter varje dag :) läs & njut. & som ni märker har jag skriver dom flesta inläggen på kvällstid


Dag 1 : Hej Österrike


Efter en lång resa hamnade vi hos Majinger  på hotellet Stubacher Hof. Vi käka frulle kl 6.(dötidigt) & här är snö nere bland husen i år:)
Sen följde jag & lisa med till Zell am See för att vissa skulle åka skidor & vissa andra ( jag & lisa) följde med för att sova xd  Vi somnade båda två. Sen lunchade vi hos Majinger & sen sov vi igen. xd
i år åt vi på samma restaurang som förra året & vi fick nudelsoppa,kotlett,potatis & glass . sen när vi kom hem kolla vi på tv på  hotellet & jag säger bara tysk television? hallå ? XD


 


Dag 2 : Hollersbach

Idag åkte vi till min hatskidanläggning Hollersbach. Vi vaknade till en disig morron. Men solen kom fran fast det skulle bli snö som Majinger sa. Det gick faktiskt kanon att åka & ikväll fick vi svampsoppa,sallad, schnitzel & en chokladkaka .
Go'natt



Dag 3: Neukirchen

Go'daggens! Ligger nu & nyser på hotellet & vi har typ nyss kommit hem från skidbacken. idag var vi i Neukirchen som betyder Ny kyrka.  Vi hade dock inte lika tur med vädret & mitt högra ben protesterade, så jag hade rätt ont. Så nu ligger jag med lindat knä.

Vi skulle egentligen åkt till Kaprun idag men då hade vi frusit ihäl & vi hade garanterat inte sett skillnad på luft & mark heller.
hah & två killar som är med dricker typ upp hela baren xd

Jag & lisa åkte ankarlift & vi ba.- hur hoppar man av? -
Vi klarade faktiskt hela vägen utan att trilla & vi klarade att komma av liften,båda två på benen.
& sen när vi åkte ''ägget'' & skulle av så tog lisas stavar emot så hon flög in i liften igen & jag ba UT för man hra ju inte hur mkt tid som helst på sig att hoppa av & jag hade ingen lust att åka upp & sen ner igen .. xd  & vakten bara frågade om vi hade druckit alkohol xd hahaha som vi skratta !





Dag 4: snö & Mittersill.

Vaknade typ för 1 h sen att det bara öser ner snö utanför. Man ser knappt skillnad på vad som är luft & mark så det blir shopping i Mittersill istället. Vi vågar inte åka & det är ju inte så kul heller om man inte ser någonting.
Jag köpte en tröja & vi fick allergiska anfall på ett café för att 3 ungdomar satt & blossade hela tiden & när dom såg att vi protesterade fortsatte dom ännu mer & tyckte de va döroligt. & på vägen dit tänkte vi hoppa av på en station för tidigt..
Ikväll fick vi morotsoppa,pannbiff,grönsaker,sås,skramlade plättar till efterrätt.
somnade när vi kom hem & vaknade av att Dennis gav mig en mattas Andreasson smäll i huet, Man måste ju vakna på ngt sätt ju..

Nu ska jag sova samtidigt som Dennis kallar Gullbritt för Solbritt & gnubritt & allt va det är.
gonatt





Dag 5: Zell am See & kälkåkning

Idag vaknade man till solsken & en klarblå himmel! Det är alltid kul att vakna till fint väder. Natten var lite orolig. Vaknade 3 gånger & trodde det var morron. Idag åkte vi till Zell am see. Skulle egentligen till kaprun idag med men eftersom var isbana på vägen dit våga vi inte köra, Sen stack vi hem efter en bra skiddag & idg serverades först skinka & melon, sen sallad & kyckling m. ris & till efterrätt fick vi glass m . jordgubbar:)

Sen vid 8 stack vi till kälkåkningen & gud vad kul det är!  Åkte själv i år för jag vet hur fort det går när man är två på en kälke xd  Bara att alla åker traktor upp är dömysigt!. Fick oboy & vi åkte på gummislangar  i en backe. Dökul de me!
Nu ska jag sova.
Go'natt
 

Dag 6:

Eftersom jag inte har boken här så bloggar jag via mobilen istället.Idag åkte vi i Saalbach Hinterglemm. Fin anläggning dedär & sjukt fint väder så idag fick man ännu mer färg i huet  :) Ikväll åt vi fondyl(stavning) gott som det är ! & det är typ 20 minus ute ..brrrr kallt & i förgår snöa de typ en halv meter  aja
gonatt




Dag 7:

nu sitter vi på bussen him :( jag hade gärna stannat ett tag till.
packade & tackade hotellägarna som var mkt trevliga & omtänksamma!¨
-

Nu har vi käkat på burger king efter ett antal timmars köande så nu är vi snart i munchen,tyskland. Vi är försenade & vi får se om vi kan ta igen de & så. Men  som sagt är i ett snöigt tyskland för tillfället.
-

ao nu sitter vi på ett rastställe  för att avgasröret gick sönder & brände sönder luftkonditioneringsslangen.. ..

-

nu har vi kommit iväg efter 5 h .. Vi fick ringa efter en servicebil som kom & fixa problemet & under tiden fick vi underhålla oss med roliga histiorier, &  spela nintendo ds & vi är väääääldigt försenade & ja.. klockan var 21:09 när vi äntligen kom iväg..


 






Dag 8: idag ...

Vi stanna & käka på ett rastställe vid 1 tiden & sen somna jag. Sen gick vi på båten kl 08:00 & inhandlade lite frukost:D oboy & bulle:)  som sagt det tog 26 timmar hem -.-
 men en toppen vecka som sagt !
& ja tack & hej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0