10 år

snart är det knappt en vecka kvar till skolavslutningen och vilket bra år det har varit egentligen! 10 år är galet mycket
Liksom i 7;an ville man fly från varandra och nu är man så bra kompisar så det är sjukt!
Gymnasiebesöken,utfärderna , skratten ja dom är många, alla roliga,knasiga, bra  och kassa lärare som vi har haft.
Jag har även insett att jag lärt mig en del i år framför att på spanska-biten. Herregud va jag har lärt mig, jag tänkte ge upp för jag insåg snabbt att det bara gick åt helvete, vi bytade lärare varje år , allting rasade. Men i år fick vi Robin, som är den bästa läraren jag nånsin haft. Att dra hela 8;ans kurs på 4 veckor skulle vara omöjligt för vilken person som helst men nejnej inte för Robin som drog hela kursen med oss på 4 weeks och vi klarade det :O Jag kunde enkla meningar och ord och nu kan man helt plötsligt avancerade meningar och kan skriva hela texter och redovisningar,använda rätt tidform av verb osv.
Även att våga gå fram och redovisa inför en hel klass på SPANSKA har vi dessutom lärt oss att våga. Det hade jag aldrig gjort annars det kan jag lova er! jag lyckades tom. med det jag aldrig trodde jag skulle lyckas med- att höja mitt betyg! Tack för all kunskap Robin , jag är väldigt tacksam för det !

Vi har även massa fina minnen från alla år, som i 3;an när jag bröt foten och vi var på dinosaurieland då det hagla och åska som det aldrig gjort förr. När vi paddlade i 7;an, När vi gick från ålabodarna till citta i 8;an,Danmark(tivolit) i 6;an och lägret i åsljunga eller var de var i 5;an.
Jag kommer fortfarande ihåg min första dag och jag lär komma ihåg min sista dag också!
kortfattat egentligen om mina 10 år på sandåker och mer lär komma om dom 10 åren i senare inlägg;)
/Julia



Kommentarer
Postat av: melinda

Där har du ju en poäng faktiskt. Eller rätt många. :)

2009-06-03 @ 06:57:25
URL: http://melindaelize.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0