J'idol


jag håller på erik & erika :) dock synd att gabriel åkte :(





är en 21-årig tjej som bor i Kalix. Hon är en jävel på att köra snöskoter på vatten och lovar att ni inte blir besvikna om ni röstar på henne. Lär känna Camilla här.

Camilla Håkansson

 

Andreas Johansson är 19 år och uppträdde första gången för bara ett år sedan, då i en Ica-butik. Hans största ovana är att han svär på tok för mycket. Lär känna Andreas här .

 

Carl Chapal var den allra sista att få en guldbiljett under Bagges turné. Hans uttryck för att locka till sig röster är: "ARE YOU READY TO BE ENTERTAINED?" Lär känna Carl här .

 

Clara Hagman , 17 år, värsta egenskap är att hon tappar bort saker hela tiden. Hon vill att ni röstar på henne för att hjälpa henne att förverkliga sin dröm. Lär känna Clara här.

 

Eddie Razaz var med i Idol för ett par år sedan. Nu är han tillbaka och tycker att er röst borde falla på honom för att han är sig själv, rolig, trevlig och ödmjuk! Lär känna Eddie här.

 

Erik Grönwall spelade gitarr för allt han var värd, men för några år sedan insåg han att sången var det han ville ägna sig åt. Om att rösta på honom säger han: Bjud mig på er röst så bjuder jag er på min. Lär känna Erik här.

 

Erika Selin är tjejen som är dålig på att hålla sig för skratt när hon väl måste vara allvarlig. Hon säger att hon behöver allt ert stöd för att förverkliga sitt livs dröm - att bli artist. Lär känna Erika här.

 

Jon Sindenius från Västerås älskar gamla människor. Ni bör rösta på honom för att han är "a lover, not a fighter". Lär känna Jon här.

 

Moa Carlebecker är tjejen som kommer köra järnet till 140% i Idol. Hon är grym på att laga vegetarisk mat men är dålig på geografi och att stava. Lär känna Moa här.

 

Mariette Hansson är 26 år, beskriver sig själv som "prylbög" och rapar ibland olägligt. Rösta på henne om du vill leva dig in i sann musik-konst. Lär känna Mariette här.

 

Nicklas Hocker är en 17-åring som bor utanför Göteborg. Han säger att en av hans sämsta egenskaper är att han väldigt sällan är rak i ryggen. Lär känna Nicklas här .

 

Nicolle Walles skulle bli dansare om hon inte satsade stenhårt på musiken. Hon äter minst 200 gram choklad om dagen och kallas därför för "Choco" av sina vänner. Lär känna Nicole här.

 

Patrik Öhlund , den äldsta att ta sig så långt som till kvalveckan i Idol någonsin är "bäst" på bordtennis. Ni bör rösta på honom för att ni garanterat kommer vilja det. Lär känna Patrik här.

 

Rabih Jaber jobbar på Sibylla i Lycksele. Första gången han uppträdde var i duschen. Han har ett lätt röstnummer, därför bör ni rösta på honom. Lär känna Rabih här.

 

Rasmus Ingdahl kom så långt som till kvalveckan i förra årets Idol. Han vill att ni ska rösta på honom för han "dööör utan Idol". Lär känna Rasmus här.

 

Reza Ninotyas Lindh från Lund är 28 år och extremt flygrädd. Trots det reser hon hela sex gånger per år. Lär känna Reza här.

 

Sabina Täck är en tjej på 19 år som bor mitt i skogen. Hon är hopplös på att städa men kan jonglera riktigt bra med tre bollar. Lär känna Sabina här.

 

Tove Östman-Styrke , 16 år, var ett av Bagges fynd under Bagge-turnén. Enligt henne bör ni rösta på henne för att då får ni se mer av henne och det vill ni garanterat. Lär känna Tove här.

 

Vem som kniper den sista kvalplatsen är upp till er tittare. Det står mellan Calle Kristiansson och Piotr Pawel. Läs allt om det här.

 

Calle Kristiansson , 21 år från Kristianstad tycker att ni ska rösta på honom för att han har saker att bevisa, för er och sig själv. Lär känna Calle här.

 

Piotr Pawel kommer ge er rysningar i nacken och därför tycker han att ni bör rösta på honom. En av hans främre egenskaper är att han gör den bästa ostbrickan. Lär känna Piotr här.

 


Kommentarer
Postat av: JULIA

svar: oj det har jag glömt att göra, förlåt! :D min mail adress är: [email protected] :D hur är det med dig, är det bra? :D <3 p.s. Erik är super bra! ;)

2009-09-26 @ 19:54:00
URL: http://juliasfotografier.blogg.se/
Postat av: Madeleine

jag har inte sett så mkt av idol denna säsong, men Klara är bra! :)

2009-09-26 @ 21:15:36
URL: http://www.wannabeloved.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0